English version Version Française
 
logo
 
Wie is Poortland?
Wat maakt Poortland?
Ontwerp
Productie
Roestbehandeling
Lakken
Plaatsing
Automatisering
Fotogalerij
Aanvraag informatie
routeplan

Ijzeren poorten

De productie van ijzeren poorten is één van de specialisaties van Poortland NV. Deze poorten maken wij zelf in ons eigen atelier. Deze kunnen wij geheel naar ontwerp of idee van de klant produceren. Ook kunt u kiezen uit één van onze eigen ontwerpen.

Roestbehandeling
Omdat bij ijzeren poorten de kans bestaat dat ze na verloop van tijd gaan roesten, voert Poortland NV altijd een roestbehandeling uit. Zodoende kunnen wij een lange levensduur van onze poorten garanderen. Behalve dat onze medewerkers de poorten ontwerpen en produceren, nemen wij ook het lakwerk, de levering en de plaatsing op ons. Daarnaast beschikken wij ook over technieken en de middelen om de poorten te automatiseren.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de ijzeren poorten van Poortland NV? Lees dan verder op deze website. Ook kunt u de poorten met eigen ogen bekijken in onze showroom, waar wij u ook graag te woord staan. Telefonisch zijn wij te bereiken via: 32 15 432 111. Of zend een email naar info@poortland.be.
double Siret Kwai dv
Kwai Ceder Carcassone

Voor meer informatie neem contact met ons op of kijk op de volgende pagina's:
Hekwerk leveranciers - Sierhek - Schuifpoort - Schuifhek - Sierpoorten - Aluminium poort - Stalen poort - Draaihek - Poortopener - Ijzeren poorten.

   POORTLAND NV-SA Hombeeksesteenweg 164-166 - 2800 Mechelen
 Tel. 015/43 21 11*Fax 015/ 43 24 11*BTW 464 838 351* HRM 84.598*Regn°02.23.01