• English
 • Français
 • Nederlands
 • +32 (0)15 432 111    info@poortland.be
  PoortlandPoortlandPoortlandPoortland

  Wij zijn bereikbaar via het kruispunt uilenmolenweg en E. Walschaertsstraat.

  Ontdek onze tuinpoorten

  home01

  Poortland verzorgt het gehele proces van ontwerp tot plaatsing van tuinpoorten, zoals houten of metalen poorten op maat. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment aan verschillende stijlen. Zo vindt u altijd een poort die aan uw wensen voldoet. Wij kunnen ook nieuwe tuinpoorten op maat voor u creëren van het materiaal naar keuze. Onze vakmensen bespreken met u persoonlijk uw wensen. Klanttevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Daarbij kiest u voor een kwaliteitspoort als u tuinpoorten op maat bij ons aanschaft.

   

  Tuinpoorten op maat

  Wij zijn een KMO met meer dan 10 gemotiveerde en vakkundige medewerkers. De tuinpoorten op maat worden door hen gemaakt in ons eigen atelier. Hier gebeurt het hele proces, van bestelling tot aflevering van bijvoorbeeld metalen of houten poorten. Doordat wij de gehele vervaardiging van tuinpoorten en hekken voor uw oprit  in ons eigen beheer hebben, kunnen wij een nauwkeurige kwaliteitscontrole uitoefenen over de tuinpoorten. U kunt bij ons terecht voor de volgende tuinpoorten:

  • Stalen sierhekken, draaipoorten en schuifpoorten – klassiek en modern;
  • Aluminium draaipoorten en schuifpoorten;
  • Draaipoorten en schuifpoorten met hout ingewerkt of belegd;
  • Houten poorten en tuinafsluitingen;
  • Metalen poorten.

  Wij bespreken elke opdracht individueel met de klant, zodat volledig aan uw persoonlijke wensen en/of ontwerpen voldaan wordt. Om een goede indruk te krijgen van onze poorten kunt u een kijkje nemen in de fotogalerij.

   

  Geniet van uitstekende nazorg

  Poortland heeft een showroom in Mechelen waar u alle tuinpoorten en tuinhekken rustig kunt bewonderen. Onze vriendelijke medewerkers laten u graag onze tuinpoorten zien en voorzien u desgewenst van advies. Wij vinden een goed contact met onze klanten belangrijk. Alleen op deze manier weten we wanneer u tevreden bent. Om u goed van dienst te zijn, bieden wij een na-service aan om te controleren of alles naar wens is. Wilt u één van onze producten aanschaffen? Doe dan een prijsaanvraag en laat u vrijblijvend informeren.