Hek voor uw oprit

Home > Hek oprit

Een prachtig hek geeft elke oprit meteen een heel andere uitstraling. De professionals van Poortland, gevestigd Mechelen, helpen u er graag mee. Zowel voor poorten als voor hekwerk voor uw oprit kunt u bij hen terecht. Wij hebben zowel klassieke als moderne collecties beschikbaar voor elke klant. Elke poort en elk hek voor uw oprit wordt geproduceerd in ons eigen professioneel atelier. Lees hieronder verder en ontdek onze professionele aanpak.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Van ontwerp tot plaatsing

Uit eigen atelier

7 dagen per week open

Laat een hek plaatsen op uw oprit

Een poort of hek laten plaatsen op uw oprit maakt uw woning helemaal af. Het zorgt voor een veilig gevoel en het oog wilt natuurlijk ook wat. Hoe we precies aan de slag gaan met uw poort of hek om te plaatsen op uw oprit? De medewerkers van Poortland, gevestigd in Mechelen, bespreken elke opdracht individueel en nauwkeurig.

Elk detail wordt in kaart gebracht, van de ruimtelijke ordening tot de prachtige afwerking die u wenst. Wilt u graag een aluminium poort of houten poort laten plaatsen? Elke klant met interesse in een hek of poort voor zijn/haar oprit, zit goed bij ons!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?

Bespreek samen met ons uw wensen

Kom langs in ons atelier om onze hekken en poorten voor opritten met eigen ogen te bewonderen. Wij geven u met plezier een rondleiding en staan klaar met gepast advies over het ontwerp. Heeft u nog vragen over ons aanbod? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Vul het online contactformulier in, stuur een e-mail naar info@poortland.be of bel even naar het nummer +32 (0)15 432 111. De deuren van onze zaak staan open voor elke klant. Tot snel?

Poortland