• English
 • Français
 • Nederlands
 • +32 (0)15 432 111    info@poortland.be

  Houten poorten

  Bent u op zoek naar houten poorten? Poortland, gevestigd in Mechelen, werkt uitsluitend met houtsoorten Padouk en Iroko van de allerbeste kwaliteit. De productie geschiedt bij een partner die reeds tientallen jaren ervaring in houtbewerking heeft. Wij werken steeds met geschaafd hout en met een pen-gatverbinding. Lees hieronder meer over onze prachtige houten poorten!

  Ontdek onze houten poorten

  De houten poorten kunnen zowel manueel als met automatisering geplaatst worden. De palen (14×14 cm) zijn in een gelijke houtsoort of kunnen in gelakt staal gekozen worden. Wij beperken ons tot enkele en dubbele draaipoorten, alsook vast panelen met maximale breedte van 400 cm en hoogte van 220 cm. Wegens de grotere afmetingen van schuifpoorten is er onvoldoende zekerheid naar stabiliteit op termijn. Ook onze houten poorten genieten van de Poortland-garantie van 10 jaar. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte.

  « van 2 »

  Vraag gerust om meer informatie

  Wilt u graag meer details over onze hoogwaardige houten poorten? Ons team in Mechelen staat klaar met gepast advies op maat van elke klant. Stuur een e-mail naar info@poortland.be, bel even naar het nummer +32 (0)15 432 111 of laat uw gegevens achter via het online contactformulier om aan de slag te gaan. Onze medewerkers vertellen u alles over houten poorten, elektrische hekken voor uw oprit, metalen schuifpoorten en meer.