Plaatsing

Home > Plaatsing

Naast een vakkundige productie is een perfecte plaatsing noodzakelijk voor het welslagen van een project. POORTLAND heeft een 4-tal medewerkers die zich specialiseerden in het plaatsen van hekwerken en poorten. Zij beschikken tevens over professioneel materiaal en de modernste apparatuur met betrekking tot niveaumeting.

Bij dubbele en enkele draaipoorten worden de palen steeds, indien mogelijk, rechtstreeks in een ter plaatse gegoten betonfundering geplaatst. Dit heeft als voordeel een uiterst stabiele constructie die de tijd zal weerstaan. Nadien wordt uiteraard de bestrating terug in zijn oorspronkelijke toestand hersteld.

grondplan
plaatsingrail

Van ontwerp tot plaatsing

Uit eigen atelier

7 dagen per week open

Voor het plaatsen van de rail van schuifpoorten, gebruikt POORTLAND een rail uit 100% roestvast staal (inox) van eigen ontwerp. Met deze rail is het mogelijk om na de betonnering ervan (diepte 60cm – onder vorstgrens), de oorspronkelijke klinkers of kasseien (tot hoogte 8cm) terug tot tegen de rail aan te werken. Hierdoor is er geen beton zichtbaar op de oprit.

Voor het plaatsen van grote poorten, beschikt POORTLAND over een eigen vrachtwagen met een laadbak van 9m, uitgerust met een hydraulische kraan. Op deze manier kunnen wij in alle veiligheid uw poort plaatsen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het onderstaande formulier in

 

Naam
Poortland