Aluminium hekwerk

Home > poort > Aluminium hekwerk

Voor aluminium hekwerk kunt u terecht bij Poortland in Mechelen. Wij verkopen kwalitatief hoogwaardige hekken en poorten in verschillende soorten, maten en uitvoeringen. In ons uitgebreide assortiment vindt u zonder twijfel waar u naar op zoek bent. Wilt u een aluminium hekwerk laten ontwerpen? Ook dan zijn onze medewerkers u graag van dienst. Wij kunnen het volledige proces voor u verzorgen. Van het ontwerp tot het plaatsen van hekken en poorten!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Van ontwerp tot plaatsing

Uit eigen atelier

7 dagen per week open

Aluminium hekwerk uit het atelier van Poortland

De vakkundige medewerkers van Poortland werken in het eigen atelier aan sierhekken, draaipoorten en schuifpoorten van:

  • Staal
  • Aluminium
  • Hout

Of u nu van een moderne of een klassieke uitstraling houdt: bij Poortland vindt u vast en zeker iets naar uw smaak. Wilt u prachtig aluminium hekwerk aanschaffen? Dan luisteren wij graag naar uw persoonlijke wensen, zodat het eindresultaat helemaal naar uw smaak is. Het is uiteraard ook mogelijk om uw eigen ontwerp voor te leggen. Bekijk ook eens onze fotogalerij om een goede indruk te krijgen van onze hekken en poorten!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar het aluminium hekwerk van Poortland? Kom dan eens langs in onze showroom aan de Hombeeksesteenweg 164-166 in Mechelen en laat u inspireren door onze collectie. Voor meer informatie over ons aluminium hekwerk kunt u bellen naar +32 (0)15 432 111.

Poortland