Automatisch hek

Home > poort > Automatisch hek

Voor een automatisch of elektrisch hek bent u bij Poortland in Mechelen op de juiste plek. Wij voorzien uw hek of poort graag van een automatische opening en sluiting op afstand. Ook als u geautomatiseerde poorten of hekken volledig op maat wilt laten maken, kunt u zeker en vast bij ons terecht. Geef bij onze vakbekwame medewerkers aan waar u precies naar op zoek bent en dan zorgen wij dat uw project helemaal in orde komt. Wij helpen u graag verder met het vinden van elektrische hekken en poorten! Lees hieronder verder en ontdek meer over onze geautomatiseerde poorten en automatische hekken.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Van ontwerp tot plaatsing

Uit eigen atelier

7 dagen per week open

Wij helpen u graag aan een automatisch hek

Poortland is al ruim vijftien jaar dé specialist op het gebied van het produceren, ontwerpen en plaatsen van elektrische poorten en automatische hekken. Zo heeft u bij ons de keuze uit zo’n 150 schuif- en draaipoorten van staal, aluminium of hout. Ook produceren wij stalen sierhekken van hoogwaardige kwaliteit.

 Indien gewenst kunnen onze deskundige medewerkers u helpen aan een automatisch hek, waarbij de opening en sluiting op afstand plaatsvindt. Dit kan eventueel uitgebreid worden met parlofoon- en/of video-installaties. Kortom, voor geautomatiseerde poorten en elektrische hekken moet u bij ons in Mechelen zijn.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u interesse in een automatisch hek of elektrische poorten en bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het vlak van geautomatiseerde poorten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +32 (0)15 432 111. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom aan de Hombeeksesteenweg 164-166 in Mechelen of een offerte aanvragen.

Poortland