Decoratief hekwerk

Decoratief hekwerk

Home > poort > Decoratief hekwerk

Als u op zoek bent naar een sierhekwerk voor uw tuin, dan bent u bij Poortland in Mechelen aan het juiste adres. Wij ontwerpen, produceren, installeren en automatiseren al jaren omheiningen en prachtige poorten. Zo hebben wij voor u een ruime keuze aan sierhekken in diverse stijlen. Ook bij Poortland vindt u ongetwijfeld een sierhekwerk dat aan al uw wensen voldoet.

Want to know what we can do for you?

Van ontwerp tot plaatsing

Uit eigen atelier

7 dagen per week open

Een stalen sierhek

Poortland is al meer dan vijftien jaar specialist in hekken en poorten. Kwaliteit, service en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij hechten ook veel belang aan vakmanschap. Daarom leiden wij vakbekwame werknemers op die in onze eigen werkplaats werken.

Overweegt u een omheining te kopen? Bij ons kunt u kiezen uit diverse stalen sierhekken in zowel klassieke als moderne uitvoeringen. Het is ook mogelijk uw eigen idee of ontwerp te bedenken en uw inrijpoort te laten automatiseren met een poortopener.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?

Een offerte aanvragen of contact met ons opnemen? Dit is hoe je het doet

Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsindicatie te ontvangen voor een sierhekwerk. U bent ook van harte welkom in onze toonzaal in Mechelen om onze omheiningen en poorten te komen bezichtigen. Heeft u nog vragen? Bel dan +32 (0)15 432 111. Wij geven u graag advies!

Poortland