Draaipoort

Home > poort > Draaipoort

Poortland is een erkende specialist waar u uitstekend terechtkunt voor een draaipoort van staal, aluminium of hout. Wij hebben jarenlange ervaring in het produceren en plaatsen van poorten. Zodoende weten onze medewerkers precies hoe ze u klantvriendelijke service op maat kunnen bieden. Een goed contact met onze klanten hebben wij hoog in het vaandel staan!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Van ontwerp tot plaatsing

Uit eigen atelier

7 dagen per week open

Een draaipoort van staal, aluminium of hout

Poortland in Mechelen is al jarenlang specialist op het gebied van poorten en hekken. In ons atelier werken door onszelf opgeleide vakmensen aan poorten en hekken in zowel klassieke als moderne uitvoeringen.

U heeft bij ons onder meer de keuze uit een schuifpoort of draaipoort van staal, aluminium en hout. Neem gerust eens een kijkje in onze folders om een goede indruk te krijgen van ons assortiment. Heeft u een eigen idee of ontwerp? Geen probleem: wij gaan er graag mee aan de slag! Ook is het mogelijk om uw draaipoort te automatiseren en te voorzien van een parlofoon- of video-installatie.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op

Heeft u interesse in een draaipoort van Poortland? Vraag dan vrijblijvend  een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer +32 (0)15 432 111. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom aan de Hombeeksesteenweg 164-166 in Mechelen.

Poortland