Hekwerk België

Home > poort > Hekwerk België

Voor hekwerk in België gaat u naar Poortland, dé specialist in hekken en poorten. Kwaliteit, service en klantgerichtheid staan bij ons voorop. Onze vakbekwame medewerkers zijn u graag van dienst tijdens het volledige aanschafproces van hekwerk. Van het ontwerp tot de plaatsing.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Van ontwerp tot plaatsing

Uit eigen atelier

7 dagen per week open

Poortland: voor het beste hekwerk in België

Bij Poortland kunt u terecht voor het beste hekwerk in België. In ons atelier werken de door onszelf opgeleide vakmensen aan:

Of u nu van een klassieke of moderne uitstraling houdt: bij Poortland vindt u vast en zeker iets naar uw smaak! Wij bespreken elke opdracht graag individueel met de klant, zodat volledig aan uw persoonlijke wensen en/of ontwerpen voldaan wordt. Wij beschikken daarnaast over een eigen automatiserings- en servicedienst. Om een goede indruk van onze producten te krijgen kunt u de fotogalerij en folders bekijken.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?

Bezoek de showroom in Mechelen

Bent u benieuwd naar ons hekwerk in België? Kom dan eens langs in onze showroom aan de Hombeeksesteenweg 164-166 in Mechelen, waar onze medewerkers klaar staan om u te adviseren. Voor meer informatie over ons hekwerk in België kunt u ook bellen naar +32 (0)15 432 111. Graag tot ziens in Mechelen!

Poortland