Hekwerk leveranciers

Home > poort > Hekwerk leveranciers

Poortland is één van de beste hekwerk leveranciers in de omgeving van Mechelen. Wij ontwerpen, produceren, plaatsen én automatiseren poorten en hekken. Bij ons heeft u de garantie op kwaliteit en een service op maat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Van ontwerp tot plaatsing

Uit eigen atelier

7 dagen per week open

Poortland: één van de beste hekwerk leveranciers in de regio Mechelen

Poortland is al ruim vijftien jaar specialist op het gebied van hekken en poorten. Hoe wij ons onderscheiden van andere hekwerk leveranciers? Dat is eenvoudig: door jarenlange ervaring, uitstekende service, vakmanschap en ons eigen productie-atelier.

In ons ruime assortiment vindt u zo’n 150 soorten hekken en poorten van staal, aluminium en hout. Hierbij heeft u de keuze uit zowel moderne als klassieke uitvoeringen, die desgewenst geautomatiseerd kunnen worden. Heeft u een eigen idee of ontwerp? Geen probleem: wij luisteren graag naar uw wensen en gaan ermee aan de slag in ons atelier!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd waarin wij ons nog meer onderscheiden van andere hekwerk leveranciers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij lichten u graag toe hoe wij u van dienst kunnen zijn. U kunt ons bereiken op telefoonnummer +32 (0)15 432 111. Kom ook gerust eens langs bij onze showroom aan de Hombeeksesteenweg 164-166 in Mechelen!

Poortland