IJzeren poorten

Home > poort > IJzeren poorten

Voor ijzeren poorten kunt u terecht bij Poortland, dé specialist op het gebied van hekken en poorten. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag. Bij de constructie van een ijzeren poort houden we altijd rekening met het soort roestbehandeling dat moet worden toegepast. Verder gebruikt Poortland voor iedere poort enkel ijzer van de hoogste kwaliteit.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Van ontwerp tot plaatsing

Uit eigen atelier

7 dagen per week open

IJzeren poorten in zowel klassieke als moderne uitvoeringen

Bij Poortland staan kwaliteit, service en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Ook hechten wij veel waarde aan vakmanschap en daarom leiden wij zelf onze medewerkers op in ons eigen atelier. Daar wordt hard gewerkt aan sierhekken en schuif- en draaipoorten van diverse materialen.

Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor een ruim aanbod ijzeren poorten in zowel klassieke als moderne uitvoeringen. Een eigen idee of ontwerp aandragen is ook zeker mogelijk. Desgewenst kunnen wij de poort voor u automatiseren en voorzien van een parlofoon- en/of video-installatie.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?

Kom langs in de showroom of neem contact op

Bent u benieuwd naar onze ijzeren poorten? Kom dan eens langs bij onze showroom in Mechelen. De showroom is gelegen aan de Hombeeksesteenweg 164-166. Voor meer informatie kunt u tevens contact opnemen met onze medewerkers door even te bellen naar +32 (0)15 432 111.

Poortland