Metalen poort

Home > poort > Metalen poort

Voor een metalen poort van hoogwaardige kwaliteit gaat u naar Poortland. Wij verkopen hekken en poorten in verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Het volledige proces, van het ontwerp tot aan de plaatsing, kunt u aan ons overlaten. Dat is de service van een specialist.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Van ontwerp tot plaatsing

Uit eigen atelier

7 dagen per week open

  • Een metalen poort uit het eigen atelier van Poortland

    Kwaliteit, service en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel bij Poortland. Daarom zijn wij betrokken bij iedere stap in het proces, van de bestelling tot aan de aflevering. Op deze manier kunnen wij u de allerbeste kwaliteit en een mooi eindresultaat garanderen. 

De door onszelf opgeleide vakmensen werken in het atelier aan sierhekken, draai- en schuifpoorten van staal, aluminium en hout. Een eigen ontwerp aanleveren voor een metalen poort is uiteraard ook mogelijk. Bekijk gerust eens onze fotogalerij om een goede indruk te krijgen van onze metalen hekwerken of metalen schuifpoorten!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?

Contactgegevens

Bent u benieuwd naar een metalen poort van Poortland? Bel ons dan op telefoonnummer +32 (0)15 432 111 voor meer informatie. U bent ook van harte welkom in onze showroom aan de Hombeeksesteenweg 164-166 in Mechelen om al onze metalen poorten te bekijken. Heeft u al een idee over de poort die u wilt hebben? Dan kunt u online vrijblijvend een prijsaanvraag doen.

Poortland