Moderne poort

Home > poort > Moderne poort

Voor een moderne poort van staal, aluminium of hout gaat u naar Poortland in Mechelen. Wij hebben jarenlange ervaring in het produceren en plaatsen van poorten. Zodoende weten onze medewerkers precies hoe ze u uitstekende service op maat kunnen bieden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Van ontwerp tot plaatsing

Uit eigen atelier

7 dagen per week open

Een moderne poort in standaarduitvoering of naar uw eigen ontwerp

Poortland is al ruim vijftien jaar dé specialist in poorten en hekken. In ons eigen atelier ontwerpen en produceren wij poorten van staal, aluminium en hout, waarbij u de keuze heeft uit zowel klassieke als moderne uitvoeringen.

Het is tevens mogelijk om een eigen idee of ontwerp te gebruiken voor een poort van metaal, waarmee onze vakmensen graag aan de slag gaan in het atelier! Indien gewenst, kunnen wij bovendien uw moderne poort automatiseren en voorzien van een parlofoon- of video-installatie. Neem eens een kijkje in onze folders om een goede indruk te krijgen van ons ruime aanbod.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de kosten van een moderne poort bij Poortland? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Voor meer informatie over onze poorten en mogelijkheden kunt u ons bellen op het nummer +32 (0)15 432 111. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom aan de Hombeeksesteenweg 164-166 in Mechelen!

Poortland