Plaatsen hekwerk

Home > poort > Plaatsen hekwerk

Voor het plaatsen van hekwerk kunt u terecht bij Poortland. Onze professionele medewerkers zijn gespecialiseerd in het plaatsen van hekken en zijn u graag van dienst. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Daarom ontzorgen wij u graag volledig. Van het ontwerp tot het plaatsen van hekwerk staan wij voor u klaar. Dat is de service van een ervaren specialist.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Van ontwerp tot plaatsing

Uit eigen atelier

7 dagen per week open

Voor het op professionele wijze plaatsen van hekwerk

Poortland verkoopt hekken en poorten in verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor sierhekwerk, draaipoorten en schuifpoorten van ijzer, aluminium of hout.

Niet alleen de productie, maar ook het plaatsen van hekwerk moet op professionele wijze gebeuren. Daarom hebben wij medewerkers in dienst die zich hebben gespecialiseerd in het plaatsen van hekwerk en over de modernste apparatuur beschikken. Zodoende bent u bij ons verzekerd van kwaliteit.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wilt u de hulp van Poortland inschakelen voor het plaatsen van hekwerk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken op +32 (0)15 432 111. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Hombeeksesteenweg 164-166 in Mechelen!

Poortland