Poortautomatisatie

Home > poort > Poortautomatisatie

Poortautomatisatie is natuurlijk erg handig. Door deze techniek hoeft u voortaan niet meer de auto uit om de poort of het hek open te doen. Voor vakkundige poortautomatisatie bent u bij Poortland op de juiste plek. Wij voorzien draai-, schuif- en garagepoorten van automatische opening en sluiting.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Van ontwerp tot plaatsing

Uit eigen atelier

7 dagen per week open

Poortautomatisatie voor draai-, schuif- en garagepoorten

Poortland is al ruim vijftien jaar de specialist op het gebied van het produceren, ontwerpen en plaatsen van hekken en poorten. Kwaliteit, service en klantgerichtheid staan bij ons altijd centraal.

In ons atelier werken door onszelf opgeleide vakmensen aan poorten en hekken in zowel moderne als klassieke uitvoeringen. Indien gewenst, kunnen wij uw draai-, schuif-, garage- en tuinpoorten voorzien van automatische opening en sluiting op afstand. Naast poortautomatisatie bieden wij tevens de mogelijkheid tot parlofoon- en video-installaties.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?

Neem contact op of vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor poortautomatisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar +32 (0)15 432 111 . Het is uiteraard ook mogelijk om een offerte aan te vragen voor een prijsindicatie. Wilt u met eigen ogen zien hoe de poortautomatisatie van Poortland werkt? Kom dan langs bij onze showroom aan de Hombeeksesteenweg 164-166 in Mechelen!

Poortland