Poorten en hekwerk

Home > poort > Poorten hekwerk

Bij Poortland kunt u terecht voor poorten en hekwerk in verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Wij produceren alles in ons eigen atelier. Daar ontwerpen en creëren onze vakmensen een poort of hek voor u. Bij dit proces kiest u natuurlijk zelf de stijl van de poort en het materiaal dat gebruikt moet worden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Van ontwerp tot plaatsing

Uit eigen atelier

7 dagen per week open

Poorten en hekwerk van hoogwaardige kwaliteit

Alle poorten en het hekwerk van Poortland worden door vakkundige medewerkers gemaakt in ons eigen atelier in Mechelen. Wij zijn betrokken bij elke stap in het proces. Van de bestelling tot aan de aflevering, zodat we u keer op keer hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen.

U kunt bij ons onder meer terecht voor:

  • Stalen sierpoorten, draai- en schuifpoorten
  • Aluminium draai- en schuifpoorten
  • Met hout ingewerkte of belegde draai- en schuifpoorten

Daarnaast beschikken wij over onze eigen automatiserings- en servicedienst. Onze geschoolde technici kunnen uw poort of hekwerk dan ook voorzien van de modernste motoren en elektronica, die bovendien geen onderhoud vragen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?

Kom langs in de showroom of neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de poorten en het hekwerk van Poortland? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Mechelen, waar onze enthousiaste medewerkers u graag adviseren. Voor meer informatie over het kostenplaatje van onze poorten kunt u bellen naar +32 (0)15 432 111.

Poortland