Poortopener

Home > poort > Poortopener

Voor een geautomatiseerde poortopener kunt u terecht bij Poortland in Mechelen. Wij hebben jarenlange ervaring in het produceren van poorten en het automatiseren van poortopeners. Zodoende weten onze deskundige medewerkers precies hoe ze u uitstekende service op maat kunnen bieden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Van ontwerp tot plaatsing

Uit eigen atelier

7 dagen per week open

Uw poort op afstand openen en sluiten met een geautomatiseerde poortopener

Poortland is dé specialist op het gebied van hekken en poorten. In ons eigen atelier werken vakmensen aan zowel moderne als klassieke sierpoort van staal, aluminium of hout. Indien gewenst, kunnen wij uw poort voorzien van een geautomatiseerde poortopener.

Hiermee is het mogelijk om uw poort of hek op afstand te openen en sluiten, wat voor meer comfort én veiligheid zorgt. Ook als u een parlofoon- of video-installatie wilt laten installeren, bent u bij Poortland aan het juiste adres.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?

Contact opnemen? Dat doet u zo

Wilt u meer informatie over een poortopener van Poortland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij lichten u graag toe welke mogelijkheden wij aanbieden. U kunt onze medewerkers bereiken via +32 (0)15 432 111. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen voor een prijsindicatie. Mocht u onze poorten met eigen ogen willen zien, dan bent u van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in onze showroom aan de Hombeeksesteenweg 164-166 in Mechelen.

Poortland