Schuifhek

Home > poort > Schuifhek

Bij Poortland kunt u terecht voor een schuifhek van staal, aluminium of hout. Wij hebben al ruim vijftien jaar ervaring met het produceren en plaatsen van hekken. Voor een schuifhek van hoogwaardige kwaliteit moet u bij Poortland zijn!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Van ontwerp tot plaatsing

Uit eigen atelier

7 dagen per week open

Schuifhek in standaarduitvoering of naar uw eigen ontwerp

Poortland is dé specialist op het gebied van hekken en poorten. In ons eigen atelier werken vakkundige medewerkers aan poorten en hekken in zowel moderne als klassieke uitvoeringen. Zo vindt u in ons ruime assortiment onder meer een schuifhek of draaihek van staal, aluminium of hout. U heeft hierbij de keuze uit vele standaardhekken (zie daarvoor onze folders), maar het is ook mogelijk om een eigen idee of ontwerp aan te dragen.

De voordelen van Poortland op een rij:

  • Eigen atelier
  • Jarenlange ervaring
  • All-in prijs
  • Eigen plaatsingsdienst

Omdat Poortland klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan, bent u bij ons ook verzekerd van een persoonlijke service op maat.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?

Neem contact op of kom eens langs!

Wilt u een schuifhek laten plaatsen en bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +32 (0)15 432 111. U bent uiteraard ook van harte welkom bij onze showroom en ons atelier aan de Hombeeksesteenweg 164-166 in Mechelen. Graag tot ziens!

Poortland