Schuifpoort

Home > poort > Schuifpoort

Voor een schuifpoort van aluminium, staal of hout bent u bij Poortland op de juiste plek. Wij hebben ruime ervaring in de productie en plaatsing van poorten. Ook voor het ontwerp van een stijlvolle schuifpoort kunt u bij ons terecht. Geef aan wat u mooi vindt en dan zorgen onze medewerkers dat uw project helemaal in orde komt.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Van ontwerp tot plaatsing

Uit eigen atelier

7 dagen per week open

Een schuifpoort van staal, hout of aluminium

Poortland is al jarenlang dé specialist op het gebied van hekken en schuifpoorten. In ons atelier in Mechelen werken de door onszelf opgeleide vakmensen aan hekken en poorten in zowel klassieke als moderne uitvoeringen. Overweegt u een schuifpoort aan te schaffen? Dan heeft u bij ons de keuze uit een stalen, aluminium of houten poort.

Het is ook mogelijk om uw eigen idee of ontwerp aan te dragen, waarna wij bijvoorbeeld een tuinpoort voor u op maat produceren in ons atelier. Bekijk eens onze folders om een goede indruk te krijgen van ons ruime aanbod! Bovendien kunt u kiezen voor een poortopener om uw poort op afstand te openen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?

Kom meteen langs in onze showroom

Vraag vrijblijvend een offerte aan om een prijsindicatie te ontvangen voor een schuifpoort. Voor meer informatie over onze producten kunt u langskomen in onze showroom in Mechelen of contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op het nummer +32 (0)15 432 111.

Poortland