Sierhek

Home > poort > Sierhek

Als u op zoek bent naar een sierhek voor in uw tuin, dan moet u bij Poortland in Mechelen zijn. Wij ontwerpen, produceren, plaatsen én automatiseren al jarenlang hekken en prachtige poorten. Zodoende hebben wij voor u een breed aanbod aan sierhekken in diverse stijlen. Ook u vindt bij Poortland zonder twijfel een sierhek dat aan al uw wensen voldoet.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Van ontwerp tot plaatsing

Uit eigen atelier

7 dagen per week open

Een stalen sierhek

Poortland is al ruim vijftien jaar specialist op het gebied van hekken en poorten. Kwaliteit, service en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Ook hechten wij veel waarde aan vakmanschap. Daarom leiden wij zelf vakkundige medewerkers op die aan de slag gaan in ons eigen atelier. Overweegt u om een hek aan te schaffen? 

Dan heeft u bij ons de keuze uit verschillende stalen sierhekken in zowel klassieke als moderne uitvoeringen. Het is tevens mogelijk om een eigen idee of ontwerp aan te dragen en om uw inrijpoort te laten automatiseren met een poortopener.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?

Offerte aanvragen of contact opnemen? Dat doet u zo

Vraag vrijblijvend een offerte aan om een prijsindicatie te ontvangen voor een sierhek. U bent ook van harte welkom bij onze showroom in Mechelen om onze hekken en poorten te bekijken. Heeft u een vraag? Bel dan naar +32 (0)15 432 111. We adviseren u graag!

Poortland