Sierhekwerken

Home > poort > Sierhekwerken

Voor sierhekwerken van hoogwaardige kwaliteit kunt u terecht bij Poortland in Mechelen. Onze vakkundige medewerkers produceren alle sierhekwerken in ons eigen atelier. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan sierhekwerken in diverse stijlen. Poortland is u ook graag van dienst met het plaatsen van hekken en poorten. Ontdek zelf de service van een specialist!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Van ontwerp tot plaatsing

Uit eigen atelier

7 dagen per week open

Sierhekwerken in verschillende uitvoeringen

Poortland verkoopt hekken en poorten in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Of u nu van een klassieke of moderne uitstraling houdt: tussen onze sierhekwerken vindt u vast en zeker iets naar uw smaak, zoals een schuifhek of draaihek. Kwaliteit, service en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Daarom bespreken wij elke opdracht persoonlijk met de klant, zodat we naar uw wensen kunnen luisteren en u eventueel uw eigen ontwerp aan ons kunt voorleggen. Wilt u een goede indruk krijgen van onze sierhekwerken en poorten? Bekijk dan eens onze fotogalerij.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?

Kom langs in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Hombeeksesteenweg 164-166 in Mechelen om onze sierhekwerken, voor bijvoorbeeld uw tuinafsluiting, in het echt te bewonderen. Weet u al welk sierhek u wilt hebben? Vraag dan kosteloos  een offerte aan. Voor meer informatie kunt u ons vrijblijvend bellen op het nummer +32 (0)15 432 111. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Poortland