Sierpoorten

Home > poort > Sierpoorten

Poortland heeft jarenlange ervaring met het produceren en plaatsen van stalen sierpoorten. Kwaliteit, klantgerichtheid en service staan bij ons voorop. Onze deskundige medewerkers bespreken graag persoonlijk met u al uw wensen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Van ontwerp tot plaatsing

Uit eigen atelier

7 dagen per week open

Stalen sierpoorten in standaarduitvoering of naar eigen ontwerp

Bij Poortland kunt u terecht voor hekken en poorten in allerlei soorten, maten en uitvoeringen zoals een sierpoort of een inrijpoort. In ons atelier werken door onszelf opgeleide vakmensen aan poorten en hekken in zowel moderne als klassieke uitvoeringen. 

Zo vindt u in ons assortiment onder meer stalen sierpoorten, die desgewenst ook naar uw eigen idee of ontwerp gemaakt kunnen worden. Neem gerust eens een kijkje bij onze folders om een goede indruk te krijgen van onze sierpoorten. De voordelen van Poortland op een rij:

  • Jarenlange ervaring
  • Eigen plaatsingsdienst
  • All-in prijs, dus geen vervelende verrassingen achteraf

Omdat wij klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan, heeft u bij ons ook de garantie op een uitstekende service op maat.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?

Kom langs in de showroom of neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar onze sierpoorten? Kom dan eens langs bij onze showroom aan de Hombeeksesteenweg 164-166 in Mechelen of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer +32 (0)15 432 111. U heeft ook de mogelijkheid om online direct een kosteloze prijsaanvraag te doen.

Poortland