Stalen hekwerk

Home > poort > Stalen hekwerk

Voor stalen hekwerk in een klassieke of moderne uitvoering gaat u naar Poortland. Al het hekwerk wordt in ons eigen atelier gemaakt voor de beste kwaliteit. Een stalen hekwerk maakt een tuin extra stijlvol en daarnaast heeft een hek natuurlijk ook een veiligheidsfunctie. De hekwerken worden door onze vakmensen vervaardigd van staal van de hoogste kwaliteit. Zodoende heeft u de garantie dat het hekwerk niet gaat roesten en dat u er lang van kunt genieten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Van ontwerp tot plaatsing

Uit eigen atelier

7 dagen per week open

Stalen hekwerk met een klassieke of moderne uitstraling

Poortland verkoopt hekken en poorten in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor:

  • Stalen hekwerk (zowel klassiek als modern)
  • Aluminium hekwerk of aluminium draai- en schuifpoorten
  • Met hout ingewerkte of belegde draai- en schuifpoorten

Om een goede indruk te krijgen van onze poorten en hekken kunt u de fotogalerij bekijken. Wij beschikken daarnaast over een eigen automatiserings- en servicedienst, waarbij onze geschoolde technici uw poort kunnen uitrusten met moderne motoren en elektronica.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd naar het stalen hekwerk van Poortland of de prijzen hiervan? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bellen op telefoonnummer +32 (0)15 432 111. Om ons stalen hekwerk in het echt te bewonderen bent u van harte welkom in onze showroom aan de Hombeeksesteenweg 164-166 in Mechelen.

Poortland