Stalen poort

Home > poort > Stalen poort
klassiek-geen-sierpunt

Voor een stalen poort bent u bij Poortland op de juiste plek. Wij produceren in ons eigen atelier stalen sierhekken, schuifpoorten en draaipoorten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Van ontwerp tot plaatsing

Uit eigen atelier

7 dagen per week open

Stalen poort in sier-, schuif- of draaiuitvoering

Poortland is dé specialist op het gebied van hekken en poorten. Of u nu een klassieke of juist moderne poort wenst: in ons assortiment vindt u vast en zeker iets naar uw smaak. Heeft u interesse in een stalen poort of een metalen hekwerk? Dan heeft u bij ons de keuze uit verschillende schuifhekken, sier- en draaipoorten. Indien gewenst, kunt u ook een eigen idee of ontwerp indienen, die de door onszelf opgeleide vakmensen graag tot uitvoering brengen in het atelier. De voordelen van Poortland op een rij:

  • Ruim vijftien jaar ervaring
  • Ontwerp, productie én plaatsing
  • All-in prijs, dus geen vervelende verrassingen achteraf

Nadat de poort bij u geplaatst is, bieden wij altijd een na-service aan om er zeker van te zijn dat alles helemaal in orde is.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?

Contactgegevens

Bent u benieuwd naar een stalen poort van Poortland? Kom dan eens langs bij onze showroom aan de Hombeeksesteenweg 164-166 in Mechelen of neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bereiken op telefoonnummer +32 (0)15 432 111. Verder heeft u de mogelijkheid om online vrijblijvend een offerte aan te vragen voor de stalen poort van uw wens.

Poortland