Tuinafsluitingen

Home > poort > Tuinafsluitingen

Voor kwalitatief hoogwaardige tuinafsluitingen gaat u naar Poortland. Wij verkopen hekken en poorten in verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Daarnaast kunnen wij ook een tuinafsluiting voor u ontwerpen. Geef bij onze medewerkers aan welke stijl u mooi vindt en van welk materiaal de poort of het hek gemaakt moet worden. Desgewenst kunnen wij ook de plaatsing van de tuinpoort of het hekwerk voor u verzorgen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Van ontwerp tot plaatsing

Uit eigen atelier

7 dagen per week open

Tuinafsluitingen van staal, aluminium of hout

De vakkundige medewerkers van Poortland werken in ons eigen atelier aan:

  • Stalen sierhekken, draaipoorten en schuifpoorten
  • Aluminium draaipoorten en schuifpoorten
  • Met hout ingewerkte of belegde draaipoorten en schuifpoorten

Wij houden iedere stap van het proces in eigen hand, vanaf de bestelling tot aan de aflevering. Zo maken wij een degelijke kwaliteitscontrole mogelijk en kunnen wij u de beste tuinafsluitingen en tuinhekken garanderen. Bent u benieuwd naar onze tuinafsluitingen van staal, aluminium of hout? Bekijk dan onze fotogalerij!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?

Bezoek de showroom of neem contact met ons op

U bent van harte welkom in onze showroom in Mechelen om al onze tuinafsluitingen eens te komen bekijken. De showroom is gelegen aan de Hombeeksesteenweg 164-166. Voor meer informatie over onze producten of over de levering van onze hekwerken, kunt u contact met ons opnemen door even te bellen naar +32 (0)15 432 111. Graag tot ziens!

Poortland