• English
 • Français
 • Nederlands
 • +32 (0)15 432 111    info@poortland.be

  Tuinhek

  • Van ontwerp tot plaatsing
  • Uit eigen atelier
  • 7 dagen per week open

  Droomt u van een nieuw tuinhek dat volledig aansluit bij uw smaak? Laat dan uw tuinhek ontwerpen en bij u thuis installeren door Poortland in Mechelen. We verzorgen het gehele proces en gebruiken altijd de beste kwaliteit aan materialen. Ontdek snel onze service en vraag een vrijblijvende prijsofferte aan.

  Heeft u vragen?

  Neem telefonisch contact op

  Vertel ons uw persoonlijke ideeën voor uw tuinhek

  Een tuinhek draagt bij aan de veiligheid van uw woning. Een solide hekwerk zorgt ervoor dat ongewenste bezoekers buiten blijven. Uw hek wordt altijd vervaardigd volgens uw wensen, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een automatisch hek. Bovendien wordt uw hekwerk gemaakt van het stevigste materiaal, zoals metaal of hout. Daarbij krijgt u altijd een garantie van tien jaar op het lakwerk en een garantie van minimaal twee jaar op elektromechanische aandrijvingen.

  Laat uw hek plaatsen door onze professionals

  Naast het ontwerp en de productie van uw tuinhek verzorgen we ook een professionele installatie. Onze medewerkers beschikken over het nodige materiaal en de modernste apparatuur voor de niveaumeting. Ze plaatsen eerst een betonfundering, zodat uw houten poort of tuinhek goed verankerd wordt. Hierbij zorgen we dat de fundering van uw oprit zichtbaar is. Zo geniet u van een mooi afgewerkt resultaat.

  « van 2 »

  Vraag een prijsofferte aan

  Wilt u graag een tuinhek laten leveren of ontwerpen? Vraag dan gerust meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte aan. Dit kan door te bellen naar +32 (0)15 432 111 of een bericht achter te laten via het contactformulier. Dan helpen onze professionals in Mechelen u zo snel mogelijk verder.