Verkoop

Home > Verkoop

De aankoop van een degelijke draai- of schuifpoort is een investering in persoonlijke veiligheid, waarbij het esthetisch aspect zeker niet uit het oog mag verloren worden. Een doordachte keuze en lange termijnvisie is onontbeerlijk, daar men niet om de paar jaar verandert. Om de klanten hierin bij te staan stelt POORTLAND een overzichtelijke catalogus ter beschikking van zijn klanten, waarin een 150-tal modellen en situaties zijn afgebeeld op foto van zowel stalen als aluminium poorten. Alle afgebeelde werken, zijn realisaties van POORTLAND.

Elk model is verkrijgbaar in alle afmetingen en uitvoeringen (draai- of schuifpoort).

grondplan
plaatsingrail

Van informatie tot bestelling:

U kan de volledige documentatiemap downloaden via onze website of indien nodig kan u dezelfde documentiemap aanvragen op onze kantoren, of door aanvraag via telefoon, fax of email. In deze documentatiemap vindt u een 150-tal geplaatste modellen.

Een eerste prijsindicatie bekomt u door per fax, email of bij voorkeur via onze online aanvraagformulier een raming aan te vragen.

Indien u na ontvangst van onze prijsraming verdere interesse heeft, kan u een afspraak maken met onze ervaren vertegenwoordiger. Deze zal de opmeting verrichten en u nog eventueel advies geven. Na dit bezoek krijgt u een gedetailleerde offerte met een vaste prijs.

Bekijk onze verkoopsvoorwaarden.

Van ontwerp tot plaatsing

Uit eigen atelier

7 dagen per week open

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren?

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het onderstaande formulier in

 

Naam
Poortland